Filteri.info su online!

 
RSS Feed
 

Filteri.info su online!

Dobro došli na internet stranice tvrtke za prodaju svih vrsta filtera. U ponudi imamo originalne i zamjenske filtere ulja, goriva, zraka, hidraulike i kabine te motorna ulja, hidraulike i transmisije raznih gradacija. Iz ponude posebno izdvajamo filtere za traktore, kombajne, radne strojeve starije generacije i radne strojeve novije generacije.

U našem veleprodajnom centru nudimo oko 5.000 vrsta filtera na površini od 400 kvadratnih metara prostora!

Nudimo i mogućnost naručivanja filtera preko internet stranice. Više o tome kako naručiti pročitajte ovdje.

 

Biž-Trade filteri na 24. jesenskom sajmu u Gudovcu 9. – 11.9. 2016.

Posjetite Biž-Trade filtere na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu, u razdoblju od 9. – 11.9. 2016. Na Jesenskom sajmu svoje proizvode i usluge u gospodarskom dijelu sajma će predstaviti 500 izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država. Vidimo se!

Biž-Trade filteri na 20. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

Posjetite nas na 20. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu. Održava se od 07. do 09. rujna, 2012 u Gudovcu. Jesenski sajam poznat je međunarodni, prvenstveno stočarski, ali i gospodarski i obrtnički sajam na kojemu su zastupljena posljednja dostignuća na tim poljima. Jedinstvena manifestacija s najvećom ponudom poljoprivredne mehanizacije na jednome mjestu u zemlji. Ove godine Jesenski sajam slavi i okrugli, jubilaran 20. rođendan.

Alco filteri će izlagati na Automechanika Bliski istok 22-24 svibanj 2012

Kao redoviti sudionik, i ove godine Alco filteri sudjelovat će na Automechanika Bliski istok 22-24 svibnja 2012. Prilika da prikažemo svoju prisutnost, upoznamo trenutne kupce i dobavljače, a također dodatno istražimo svoje mogućnosti. Nadamo se da ćemo vas vidjeti tamo: 22-24 Svibanj 2012 Dvorana 5 Štand AM127